Tarina

Suomalainen grillaaja ansaitsee paremmat mausteet - Olemme olemassa teitä varten

Miss Klose Rubs & Spices -mausteet haluavat haastaa tarjonnan laadulla – loimme mausteet alunperin omiin tarpeisiimme ja hioimme ne ajan kuluessa parhaiksi mahdollisiksi käyttötarkoituksiinsa.

Itse-tekemisen taustalla oli tyytymättömyys. Huomasimme haluavamme jotain jota ei ollut saatavilla. Tuotteiden matka maustehyllylle on ollut pitkä. Matkustimme barbecuen perässä tuhansia maileja Yhdysvalloissa, ja maistelimme niin Amerikan kuin Suomen markettien maustehyllyt löytämättä haluamaamme. Valitustamme ei enää jaksanut kuunnella kukaan ja moni kehotti tekemään sitten itse parempaa. Näin päädyimme kehittämään juuri oman makumme mukaisia tuotteita.

Harvaa ruokatuotetta lienee testattu ennakkoon niin laajasti kuin maustesekoituksiamme, joita on maistatettu tuhansilla suomalaisilla herkkusuilla, kun olemme tarjoilleet BBQ-ruokaa vuosien varrella niin festivaaleilla, syntymäpäivillä kuin yritystapahtumissa eri puolella Suomea.. Aika pian selvisi että niistä onneksi pitävät muutkin. Asiakkaat alkoivat kysellä käyttämiemme mausteiden perään. Mistä niitä saisi ostaa? Ei mistään totesimme. Miksei, ihmetteli asiakas. Emme keksineet mitä vastausta, joten nyt tuomme tuotteet laadusta kiinnostuneiden kuluttajien saataville. 

Grillaaminen on ruoanlaittoa siinä missä mikä tahansa muukin. Siksi mausteemme sopivat kotikeittiöön ympäri vuoden.

Ruoan valmistaminen on parhaimmillaan tekemällä oppimista, joka ei lopu koskaan. Niinpä kehoitamme jokaista kotikokkia ja grillimaisteria luomaan oman makunsa mukaista ruokaa. Tässä haluamme olla apuna.

Tutustu tuotteisiimme ja resepteihimme.

Katso jälleenmyyjämme!

Jälleenmyyjät »